Wie zijn wij? Over ons

Alles over ons. Wie zijn wij? Waarom doen wij dit? Lees alles over fifamuntenkopen.nl.

Liefhebbers van het spelletje FIFA

Waarschijnlijk ben jij een liefhebber van het spelletje: FIFA. Wij in ieder geval wel. Door de jaren heen hebben wij de nodige uurtjes versleten aan het voetbalspelletje.

Vanaf FIFA 97 zijn wij liefhebbers. Naast de nodige speeluurtjes hebben wij sinds FIFA 10 ook de nodige euro’s in FIFA gestopt. Helaas. Want ja, als je graag FIFA Ultimate Team speelt, dan geef je daar wel eens wat geld aan uit.

Ik ben Bart en denk dat het goedkoper kan

Maar goed, dat gaat snel. Een paar keer FIFA punten kopen en je gaat zo weer richting de honderd euro. Dat moest goedkoper kunnen, dacht ik. Oja, mijn naam is Bart.

Ik dacht dus dat moet goedkoper kunnen. Na een paar minuten op Google zag ik dat het inderdaad goedkoper kan. Maar is dat betrouwbaar? Ik twijfelde. Maar kon de verleiding van de goedkope FIFA coins niet weerstaan.

Mijn eerste ban door onbetrouwbare websites

Daarop kocht ik mijn eerste goedkope FUT coins. En blij dat ik was met deze goeie deal. Al snel bleek dat onterecht. Ik werd gebanned. Dus was het betrouwbaar? Nee.

Ik besloot echter niet op te geven en breidde mijn Google zoekpogingen uit. Daarbij kwam ik vele onbetrouwbare websites tegen. Net als mij waren vele anderen al de boot in gegaan.

Veilige websites voor FIFA Coins

Toch kwam ik ook wat goede websites tegen. Een handjevol websites verkoopt goedkope FIFA coins mét goede service. Sinds jaar en dag koop ik nu mijn FUT coins goedkoop via internet.

Vele vrienden vroegen mij waar ik dat doe. Hoe het werkt? En of het echt veilig is. Daarop besloot ik een website te maken met deze informatie. Zo konden mijn vrienden ook veilig en goedkoop FIFA coins kopen.

Kennis van veilige sites delen

Al snel bleek dat niet alleen mijn vrienden geïnteresseerd waren in de coins. De website trok meer en meer bezoekers en zo groeide het uit tot wat het nu is. Wekelijks maken wij vele FIFA spelers blij met goedkope coins.

Ik verkoop dus geen munten. Het enige wat ik doe is het weergeven van betrouwbare websites. Zo kun jij makkelijk een topteam maken in FIFA Ultimate Team.

Bekijk het beste voor jou

Direct aan de slag? Bekijk de beste websites voor jouw spelcomputer:

Scroll to Top