FIFA Munten kopen voor Nintendo Switch

Goedkoop en betrouwbaar FIFA Munten kopen voor Nintendo Switch. Wij vergeleken verschillende webshop voor FIFA Coins. Bekijk de test.

Webhops voor FIFA Coins vergeleken

Wij vergelijken verschillende webshops met FIFA Coins voor Nintendo Switch. Zo weet jij eenvoudig waar je FIFA Munten kopen kunt.

De vergelijking bevat de volgende onderdelen:

  • Betrouwbaarheid
  • Prijsvergelijk
  • Levertijd
  • Klantbeoordelingen
WebshopPrijsScoreGa
Mmoga$9,4Bekijk
Mmogah$$8,6Bekijk
FifaUTstore$$$$8,6Bekijk
IGVault$7,8Bekijk
Fifaah*$9Bekijk

Legenda:

  • $ = Goedkoopste
  • $$$$ = Duurste

Waarop is de vergelijking gebaseerd?

Wij kochten zelf FIFA coins bij de verschillende aanbieders. Daarnaast checkten wij honderden klantbeoordelingen op internet.

De klantbeoordelingen zijn geschreven op onafhankelijke websites zoals Trustpilot en Webwinkelkeur. Vaak zijn er zelfs duizenden beoordelingen toegevoegd.

De prijzen vergelijken wij zelf. Zo weet je makkelijk waar je het goedkoopste FUT coins koopt. Het gaat hierbij om een prijsindicatie.

Onbetrouwbare webshops

Uit de test bleek dat er veel onbetrouwbare FUT coins webwinkels zijn. Bekijk hier welke webshops wij onbetrouwbaar vinden. Ook de hierboven genoemde Fifaah-webwinkel vinden wij risicovol.

Bij de onbetrouwbare webshops bestaat de kans dat je FUT-team compleet verdwenen is. Soms worden de coins niet geleverd of krijg je zelfs een ban.

Bij de in de tabel genoemde betrouwbare webshops is dat niet het geval. Het beste ben je af met onderstaande veilige keus.

Veilige keus voor FIFA Munten kopen voor Nintendo Switch

Er is één webshop die er met kop en schouders bovenuit steekt. Ze leveren snel, de klantenservice is goed en de prijzen zijn laag.

Het gaat om de grote Duitse webshop MMOGA. De webwinkel doet al jaren goed werk als het gaat om goedkope FIFA Munten.

Sinds de Nintendo Switch op de markt is leveren ze ook coins voor de Switch. Bekijk direct het actuele aanbod van FIFA Munten op MMOGA.

Scroll to Top