coins kopen voor fifa ultimate team

FIFA Ultimate Team

FIFA Ultimate Team is ook een gave spelmodus van FIFA 17. Je creëert je eigen voetbalclub, waarmee je de top probeert te bereiken. Deze spelmodus speelt zich grotendeels online af, je speelt tegen de clubs van andere online FIFA spelers.

Bouw je eigen droomteam met FIFA Ultimate Team

In FIFA 16 Ultimate Team bouw je je eigen droomteam. Je speelt dus niet meer met clubs als Chelsea en Juventus, maar je geeft je club zelf een naam.

In FUT (afkorting van FIFA Ultimate Team) probeer je de beste topspelers te contracteren. Het spel wordt gespeeld met de spelers uit de echte voetbalwereld, zoals Ricardo Kishna, Eden Hazard en Arjen Robben.

Hoe je spelers koopt in FUT

Je trekt spelers aan door middel van het kopen van pakjes kaarten (vergelijkbaar met Pokémon kaarten van vroeger). Op de kaarten staan spelers, goede spelers zijn daarbij zeldzamer.

Daarnaast kun je ook spelers aantrekken op de online marktplaats. Daarbij bied je een bepaald bedrag op een voetballer, terwijl andere online gamers dat ook doen. Diegene die het hoogste bod doet krijgt de speler. Dit systeem is vergelijkbaar met het bieden op marktplaats.nl.

FIFA munten verdienen in FIFA Ultimate Team

Om spelers te kopen heb je coins nodig. FUT munten kun je goedkoop en betrouwbaar online kopen. Je kunt ook je spelers te koop zetten op de online FUT marktplaats, daarmee verdien je ook coins.

Tenslotte kun je FUT coins verdienen door wedstrijden te spelen, zowel online als tegen de computer. Als je een wedstrijd wint en goed speelt verdien je meer coins.

Het beste FUT team creëren

Er zijn wat manieren waarop je spelers beter functioneren bij de FUT spelmodus. Zo spelen voetballers uit hetzelfde land beter samen in één team. Ook spelers van dezelfde club of competitie spelen beter samen.

Bij het maken van de opstelling geeft de kleur van de lijnen tussen de spelers aan hoe goed ze samen kunnen spelen. Een groene lijn is daarbij positief. Hoe roder de lijn, des te slechter.

De teamgeest geeft aan hoe goed de samenwerking binnen het totale team is. Dit heeft te maken met het voorgaande.

FUT tool om spelers te zoeken

Een heel handige tool om de juiste spelers voor je FIFA Ultimate Team te vinden is die van de website Fifaah. Daarnaast biedt Fifaah ook nog handige FUT tools als ‘Pack Simulator’ en ‘Team samensteller’.


 

Lees meer over goedkope en betrouwbare aanbieders van FIFA munten voor de spelmodus FUT.